Zondag 1 op weg naar kampioenschap?

09-05-2018

De zondag 1 van s.v. De Meer staat momenteel op de eerste plaats in de Zondag 4e klasse F. Met nog 3 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 4 punten op de naaste achtervolger Swift belooft het een spannende ontknoping te worden voor ons vlaggenschip in het jaar dat onze club 100-jaar is geworden.

Aankomend weekend, op zondag 13 mei, speelt het eerste uit tegen Atletico Club Amsterdam om 15:00 uur op sportpark Eendracht. Swift speelt op hetzelfde tijdstip thuis tegen IVV uit Landsmeer. Voor beide ploegen belooft het een spannende middag te worden...

Mocht De Meer winnen en Swift verliezen dan kan het kampioenschap dit weekend al gevierd worden. Mocht De Meer verliezen en Swift winnen dan wordt het gat teruggebracht naar 1 punt voorsprong met nog eens 2 krakers op het programma.
Maken beide ploegen geen misstap dan kunnen onze mannen volgende week, Pinksterzondag 20 mei om 14:30 uur, het zelf beslissen in een uitduel bij IVV uit Landsmeer.

Zet beide data dus met grote letters in uw agenda en zorg dat u niets mist van deze beslissende wedstrijden. Komt allen om onze jonge ploeg te supporten richting de 3e klasse.

Tot zondag in Amsterdam-West!

Terug naar het archief
activiteiten alsosees