Vertrouwenspersoon

s.v. De Meer wil een veilige voetbalvereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar plezier in het voetballen voorop staat. Iedere dag zijn er binnen s.v. De Meer mensen voor en achter de schermen bezig om de vereniging te laten draaien. Met elkaar doen we er alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of (seksuele) intimidatie te voorkomen. Toch kunnen zich ongewenste situaties voordoen. Als er, om welke reden dan ook, voor jou een ongewenste situatie is ontstaan (of dreigt te ontstaan) dan is het belangrijk dat je met jouw verhaal op een laagdrempelige manier in vertrouwen bij iemand terecht kunt. Daarvoor heeft s.v. de Meer een vertrouwenscontactpersoon.

De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk en luistert naar je, kan je adviseren en je in de goede richting helpen. Als het in een specifiek geval nodig is om andere personen bij een vraag of probleem te betrekken, dan gebeurt dat altijd in overleg met jou. 

Onze vertrouwenscontactpersoon is: Esther Houbaer en je kunt haar het gemakkelijkste bereiken via vertrouwenspersoon(at)svdemeer.nl