Nieuw bij De Meer, een Technische Commissie

30 maart 2021 - Door: Bestuur

De laatste paar jaar zijn er bij De Meer organisatorisch al veel stappen genomen en het bestuur vond het vormen van een Technische Commissie een van de vervolgstappen. 

De bedoeling is dat deze commissie zich gaat bezighouden met alle randzaken die behoren bij de zaterdag- en zondagselectie, zoals tijdens het seizoen evalueren met de (huidige) trainers en/of het uitzetten van vacature(s) en sollicitaties voor nieuwe trainer(s), fysiotherapeut(en), assistent-grensrechter(s) en het contact onderhouden met de spelersraad. 

Een van de andere missies is om uiteindelijk ook spelers vanuit de jeugd te zien doorstromen naar of wel de zaterdag- en/of de zondagselectie en hier heeft het bestuur al een goede stap gezet, door het aanstellen van een Technisch Hoofd Coördinator de voor velen bekende Carlos Alcaròn Vidal. 

Het bestuur had voor deze nieuwe Commissie een drietal personen in gedachten en die hebben hierop alle drie positief gereageerd en om ze even voor te stellen, al zullen de meeste mensen bij De Meer ze al kennen van naam en/of gezicht. 

Van links naar rechts op de foto: 

Ruben Schinkel Oud 1e elftalspeler en huidige trainer zondag 3 
Hans Blom Oud 1e elftalspeler en voormalig assistent-scheidsrechter zondag 1 
Peter van Rossum Keepertrainer & teammanager zondag 1, trainer dames 3 en mini’s