Bericht van de jeugdcommissie

15 februari 2021 - Door: Jeugdcommissie

Wij zijn Jurrit, Ruud, Talbert en Ron en zijn begin van het jaar 2020 begonnen met de jeugdcommissie binnen deze prachtige voetbalvereniging. 

Wat is de missie en visie voor de jeugdafdeling?

De missie is om een gezonde jeugdafdeling te creëren waarbij prestatie en het sociale karakter hand in hand gaan. Ook moet de jeugd een fundament vormen van een structurele doorstroom van talenten naar de senioren.

De visie is om met behulp van een goed technisch platform, een goed jeugdteam en structureel participatie van ouders een prima fundament te hebben voor een gezonde en toekomstbestendige jeugdafdeling.

Wat is er gebeurd in het jaar 2020?

Na een lastig begin is er mede door de komst van een nieuw technisch hoofd coördinator (Carlos) een goede structuur gekomen in trainingsmethodes en door middel van vele ouder- en jeugdtrainers avonden is verbinding gecreëerd. We hebben een mooie stijgende lijn te pakken en dat ondanks de Corona perikelen. De vrijwilligers die betrokken zijn bij de jeugd verdienen een hele grote pluim…dan heb ik het over jeugdcoördinatoren, jeugdtrainers, coaches en ouders die o.a. vele Coronapoortwacht diensten hebben gedaan, limonade hebben ingeschonken etc. 

Hoe ziet 2021 eruit?

We zijn bezig om het technisch platform verder door te ontwikkelen en wervingscampagnes op te zetten. We zullen naast Voetbalschool Vedette ook een nieuwe voetbalschool verwelkomen. Het zal de jeugdafdeling meer in de schijnwerpers zetten en er we worden ondersteund met nieuwe technisch kennis en informatie van de voetbalscholen. We weten niet wat de Coronacrisis gaat doen, maar de jeugdafdeling staat er goed op.

Verzoek 1

Wij zijn op zoek voor het jeugdcoördinatieteam naar 1 of 2 vrijwilligers die onze jeugdcommissie verder willen versterken. Er is veel te doen; communicatie, verbinden, werven, technische ondersteuning etc. Weet je iemand, of ben je geïnteresseerd? Mail ons via jeugdvoorzitter(at)svdemeer.nl

Verzoek 2

We willen 3 veldcoördinatoren aantrekken, weet je iemand, of ben je geïnteresseerd? Mail ons via jeugdvoorzitter(at)svdemeer.nl

Dank voor de aandacht.   

 

Vriendelijke groeten van de jeugdcommissie.