Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen

23 september 2021 - Door: Bestuur

Beste leden, het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij de niet alleen de aller gezelligste club van Amsterdam, maar ook van Rotterdam, en ook van Eindhoven, en ook van Europa en zo zijn we de beste van de hele wereld. Er is natuurlijk maar één man die dergelijke teksten aan de man kan brengen en dat is onze eigen Louis van Gaal. Deze nationale en internationale legende was afgelopen woensdag 8 september weer bij ons, de club waar hij is zijn jeugd vele jaren heeft gespeeld, te gast om de aftrap te geven voor de Voetbalpassie-actie van de Albert Heijn. Hierover later meer uitleg in deze mail.

Logischerwijs heeft de coronacrisis zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak, ondanks al onze trouwe leden die ons zijn blijven steunen. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en ons in deze lastige tijd helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en s.v. De Meer (let op: we staan als Meer De sv. in de lijst) te kiezen uit de lijst met verenigingen. Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie
2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona, of kaarten voor het Nederlands elftal.

Help jij onze club ook? Doe dan mee met het spaarprogramma!

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur