Zondag 1 wint alsnog het inhaalduel met SDZ

29 april 2013

Onder leiding van scheidsrechter Huyboom moesten beide ploegen nog 40 minuten uitspelen van de eerder in het seizoen gestaakte wedstrijd. Destijds raakte de scheidsrechter geblesseerd in de tweede helft. Op dat moment stond De Meer al met 3-0 voor en stond SDZ nog maar met 10 man op het veld.

Over die 40 minuten kunnen we vandaag vrij kort zijn.
De Meer, dat met 3 invallers speelde wegens blessures moest natuurlijk de nul zien te houden, wat goed lukte. SDZ drong wel aan,  maar De Meer had er goed het oog in en kreeg zelfs een paar mooie kansen om de stand naar 4-0 te tillen, Mouad en Thomas schoten niet zuiver genoeg.
Verder ging SDZ het met goed combinatiespel en wat afstandsschoten proberen maar Willem stond op dat moment goed te keepen.
Vlak voor tijd was er nog een terugspeelbal
die onder de voet van Willem in het eigen doel verdween, jammer, eindstand 3-1. De 3 punten waren in ieder geval binnen voor De Meer.
Van uw verslaggever langs de lijn; Bert Helsloot.