Winst De Meer 1 (zon) tegen zwak APGS

8 november 2009

Als je naar APGS moet, dan is de vraag of er een redelijk elftal kan worden opgesteld door de personeelsvereniging van de politie. Op het hermetisch afgesloten sportpark waar je moet aanbellen om binnen te komen was De Meer vanaf het eerste moment de betere ploeg. Met verzorgd veldspel en een hoog baltempo wisten de mannen van trainer Alarcon Vidal de tegenstander vast te zetten op eigen helft. Met een ruststand van 0-1 leek het nog spannend te worden in de tweede helft, maar het was eigenlijk wachten op meer doelpunten van De Meer. In de tweede helft wist de Meer de score uit te bouwen tot uiteindelijk 1-8, waarbij er werkelijke wonderschone doelpunten werden gescoord. Uieindelijke een terechte overwinning die met weinig inspanningen werd afgedwongen. Volgende week uit naar Sporting Amsterdam om 14:30 uur.