Wedstrijdverslag Jo8-2 - CTO '70

3 december 2018 - Door: Anonieme reporter

De eerste wedstrijd van december bij De Meer werd om kwart voor negen afgetrapt. Vroeg in de ochtend ging er al een gerucht als een lopend vuurtje door de kantine. Voordat de eerste koppen  koffie op waren, was iedereen op de hoogte: er was een scout van Ajax op bezoek. Motivatie genoeg dus, lijkt me.

Binnen het eerste kwartier van de wedstrijd, had de spits er al een hattrick in liggen. Het duurde niet lang voor dat het er op begon te lijken, dat hij misschien niet de enige zou worden die een hattrick ging maken die dag.

In het verloop van de eerste helft volgde er nog een flinke reeks mooi doelpunten, zoals de 6-0: uit een corner dribbelde de speler de bal in waarna hij van uit een lastige hoek de bal er zelf in schoot, indrukwekkend! 'Dat zal de scout ook wel gedacht hebben'. De doelpuntenregen in de eerste helft ging nog door tot dat het bij rust 10-0 stond!

De tweede helft kwamen de doelpunten iets langzamer, maar toch gestaag. Over de stand was nog een discussie ontstaan, waarna er wat verwarring ontstond. Wat ook wel begrijpelijk is, het ging ook wel erg snel. Maar uiteindelijk ligt mijn vertrouwen in de telling van de scheids.
Mooi om te zien was nog hoe veel vreugde de 12–1 de jongens van CTO bracht. 13–1 besloot de scheidsrechter. Niets om over te klagen voor de Jo8-2.