Wedstrijdverslag Jo12-1 - RKAVIC

5 november 2018 - Door: Anonieme reporter

Het was een van de eerste echt koude wedstrijddagen van het seizoen. Maar het zonnetje scheen en de sfeer op het sportpark was ontspannen en opgetogen. De jongens van coach Joep stond een lastige wedstrijd te wachten: de spelers van RKAVIC staan er om bekend hun tekort aan lengte te compenseren met behendigheid. 

De wedstrijd begon fel en er werd van beide kanten goed druk gezet. Vrij snel nadat de tweede bal uit het net was gevist door de roulerende keeper van RKVIC werd duidelijk dat de jongens van De Meer het spel naar hun hand aan het zetten waren. Ze bleven georganiseerd voetballen en hielden zich tot groot genoegen van de coach aan de positionele afspraken. Dit leidde tot een ijzersterke verdediging, die keer op keer de acties van de tegenstander wist om te zetten in ruimte voor de eigen aanvallers aan de andere kant van het veld, waar deze tot elf maal toe dankbaar gebruik van maakten. 

Dankzij de behendigheid en de blijvende acties van de tegenstander werd er over het gehele veld leuk voetbal gespeeld, wat het cliché van een 11-0 uitslag doorbrak. Dit leidde tot een erg leuke pot om naar te kijken, waar De Meer een heerlijk staaltje organisatorisch verpletteren liet zien!

 

Groet van uw anonieme reporter.