Wedstrijdverslag Jo11-1 - GeuzenMiddenmeer

22 november 2018 - Door: Anonieme reporter

Opwaartse mars:

Na een langzame start van het seizoen, waar de eerste drie wedstrijden van werden verloren, is onze jo11-1 bezig aan een indrukwekkende comeback. Na de afgelopen drie wedstrijden gewonnen te hebben gaan coach Glen en zijn team met vertrouwen de zevende wedstrijd in.

Na de 1-1 die vroeg in de wedstrijd, uit een mooie steekpass feilloos werd afgemaakt, bracht Ayoub de voorsprong waarna het er op leek dat de jongens van De Meer het spel begonnen te domineren. De verdediging speelde ijzersterk en er werden nauwelijks fouten gemaakt, tot vlak voor de rust. Wat er precies gebeurde is mij onduidelijk, maar dat het om een communicatie fout tussen keeper en verdediger ging was duidelijk. Na dat de jongens zelf de voorsprong hadden weggegeven sloegen de gemoederen een beetje om. Er heerste even wat frustratie op het veld, en de teamgenoten begonnen tegen elkaar te mopperen.

Langs het veld wordt er onder ouders lacherig geopperd dat een dugk-out met heater en dekentjes geen slecht voorstel zou zijn, oh en zo’n golfkarretje voor de koffie en limonade! Na nog enkele minuten door te spelen, wordt de rust ingefloten met een tussenstand van 2-2.

Als de tweede helft is begonnen, en er onder de ouders tevreden wordt besloten dat het toch iets fijns nostalgisch heeft, om zo in de kou lekker te staan kijken. En dat het een beetje zonde zou zijn als we alles hier in ene zouden gaan moderniseren. Er wordt weer fel door gespeeld, de focus lijkt terug te zijn bij de jongens. Er wordt goed samengewerkt, en er is leuk voetbal te zien, veel actie van beide kanten. Waarbij keeper Dylan een aantal keer op knappe wijze de dag red. De 3-2 viel uit een prachtig afstandsschot van Siim.

Ondanks dat er daarna aan beidé nog één keer werd gescoord behield De Meer de overhand en wisten ze met 4-3 de vierde overwinning op rij binnen te slepen.

Het was even spannend maar de jongens waren toch sterker, trek deze lijn door toppers!