Update III: Veld 2 is gerenoveerd!

1 oktober 2018 - Door: Voetbalcommissie


Ons tweede veld heeft inmiddels al een flink aantal jaar kunstgras. De laatste twee jaar was de kwaliteit flink achteruit gegaan, reden voor de gemeente om het veld te laten vervangen voor een nieuw kunstgrasveld.

Niet alleen wordt het veld vernieuwd, maar ook het hekwerk en de drainage zijn aangepakt. Daardoor duurt het wat langer voordat we gebruik kunnen maken van het nieuwe veld. 

Leuk feit; het veld zal geen rubberen korrels, maar korrels van kurk bevatten. Beter voor milieu en gezondheid!

Belangrijk: De teams die normaal gesproken op veld 2 trainen moeten in de tussentijd dus gebruik maken van veld 3 en 4. De vraag aan alle leden is dan ook om de beschikbare ruimte de komende 3 weken netjes te verdelen, zodat iedereen gebruik kan maken van de faciliteiten.

**UPDATE II** De verwachting is nu dat het tweede veld in het weekend van 29 en 30 september voor het eerst gebruikt kan worden. Het gras ligt er al, helaas de doelen en hekken nog niet, dus we moeten nog 1 week langer geduldig afwachten.

**UPDATE III** Het tweede veld is nu zo goed als af. Afgelopen weekend hebben een aantal teams het nieuwe kunstgras met de kurkkorrels al mogen proeven. De planning is nu zo dat deze week de laatste werkzaamheden aan het hekwerk, dug-outs en jeugddoelen worden afgerond. Er kan in ieder geval op getraind worden.