Sluwe vossen van Alliance stelen 3 punten van De Meer (zat) 1

11 april 2009

11 sluwe vossen waren vandaag te slim voor De Meer. De Meer was de eerste helft niet scherp waardoor Alliance veel te makkelijk op een 0-2 voorsprong kwam. Dat De Meer de laatste weken cadeautjes weg heeft gegeven was aardig, maar werd tijdens de wedstrijden weer rechtgetrokken. Tegen Alliance gebeurde dat niet. Met de aansluitingstreffer door Joost van Leeuwen uit een strafschop lonkte er nog hoop, maar om eerlijk te zijn was het vandaag niet goed genoeg. Na rust de gelijkmaker 2-2 met nog 15 minuten te spelen. De Meer continue in de aanval en de sluwe vossen van Alliance die het verdedigen van het hol prima volhielden. Met nog een cadeautje vandaag wist Alliance de volle winst mee naar Haarlem te nemen. En eerlijk is eerlijk De Meer had vandaag geen recht op de overwinning.