Jeugdvoetbal Paastoernooi 2020

11 maart 2020 - Door: Paastoernooi

Beste ouders/verzorgers, op 11 en 12 april vindt alweer de 35 editie van het befaamde Paastoernooi plaats!

Wij verwelkomen deze keer ongeveer 1000 kinderen van verenigingen uit Amsterdam en ver daarbuiten. Dit enorme aantal zal zorgen voor een fantastische sfeer op- en rond de velden van De Meer! Maar…dit gigantische toernooi kan alleen maar een succes worden als we het met z’n allen doen. Kom daarom een paar uurtjes meehelpen en zorg dat het voor de kinderen een onvergetelijk toernooi wordt!


Handjes uit de mouwen

We snappen dat je geen hele dag beschikbaar bent, maar een dagdeel of een paar uurtjes zouden ons al geweldig helpen. Het is een gezellige bende en je krijgt er naast eeuwige dank, wat te eten en te drinken ook een hoop gezelligheid voor terug. Op vrijdag 10 april gaan we opbouwen: we vullen de kantine aan met 1000 broodjes en 400 liter ranja, we pompen 200 ballen op en zorgen dat alles ready-to-go is voor zaterdag. Op zaterdag en zondag is er behoefte aan vlammende veldcoördinatoren, informatiebalie-kanjers, EHBO-wonders, pietje-precieze parkeerwachten en schrandere scheidsrechters.

De tijden zijn ongeveer als volgt:

Vrijdag 10:00 - 18:00, Zaterdag: 07:30-19:00, Zondag 07:30 - 19:00

Wil je helpen? Wat superfijn! Stuur een berichtje naar Jurrit (06-51336447) en geef aan tijdens welke uurtjes we op jou kunnen rekenen!


Sponsoren

Zoals elk jaar is er ook weer de befaamde loterij, waar weer mooie prijzen te winnen vallen. Voor de loterij zoeken wij sponsoren die prijzen of een financiële bijdrage beschikbaar willen stellen. Misschien heb je een winkel met kleding of andere leuke artikelen. Sponsor door waardebonnen, vouchers of iets anders te geven of door een bedrag over te maken op de rekening van Richard Agterberg (NL83 INGB 0696 6466 09). Wanneer je een bijdrage wilt leveren laat dit dan weten via: paastoernooi(at)svdemeer.nl

De namen van alle sponsoren worden vermeld in het programmaboekje. Wil je wel een bijdrage leveren maar liever niet dat je naam genoemd wordt dan kun je dit ook per mail laten weten.


Scheidsrechters

Trainers van de O12 t/m de O17 dienen per team een aantal spelers aan te wijzen die op zaterdag of zondag, wanneer zij zelf niet hoeven te spelen, kunnen fluiten. Graag voor 5 april een lijstje met beschikbare scheidsrechters aan Richard doorgeven.


Nieuw dit jaar!

Dit jaar zal er, op zondag, voor het eerst gestreden worden om de penaltybokaal. Elk team van de JO12 t/m de JO15 mag één speler aanwijzen om penalty’s te nemen. De beste penaltyvreter wint de bokaal! Geef voor 5 april naam en team door aan Richard.


Gastheerschap

Als gastheer van dit grootste toernooi is deelname van alle jeugdteams in de leeftijd O7 t/m O15 verplicht! Zorg dat je team genoeg spelers heeft, kam je haren en zorg dat je in compleet en fris ruikend 123inkt.nl tenue aanwezig bent!


Met vriendelijke groet!

Namens de toernooiorganisatie (Richard & Jolanda) en het jeugdbestuur