De Meer (zat) 1 legt druk bij koploper HBC

25 april 2009

De Meer speelde vandaag tegen degradatiekandidaat KDO uit De Kwakel. Voor de nacompetitie had De Meer voldoende aan 3 punten. Een tegenstander die maar sporadisch gevaarlijk werd was vandaag geen bedreiging voor De Meer. Door een kopbal van spits Tijs Roelofs kwam De Meer in de eerste helft op voorsprong (0-1). Tijdens de rust even de twijfel weggenomen over de eigen kwaliteiten die vandaag onder de maat bleven. Dat dit voldoende was bleek wel door de 0-2 van spits Jesse Langeveld. De Meer is de tweede helft niet in gevaar gekomen en kon de 0-3 scoren door spits Joost van Leeuwen. Met de ze overwinning speelt De Meer in ieder geval nacompetitie. Daar zit echter nu nog niemand op te wachten. Supersaturday op zaterdag 2 mei

De Meer speelt dan thuis tegen Sporting Martinus en moet zeker winnen. HBC, koploper heeft aan verlies of gelijkspel volgende week niet genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Kortom als De Meer volgende week wint en HBC speelt gelijk of verliest, dan is De Meer kampioen. Kom om 14:30u naar De Meer om de Saturdays 1 naar het kampioenschapte schreeuwen.