Dankwoord 100 jaar De Meer

13 februari 2019 - Door: Kantine

Beste leden van s.v. De Meer, ik zal het zo kort mogelijk houden. Wat hebben we een fantastisch jaar gehad met elkaar. Als we zeggen dat we genoten hebben dat drukken we het nog zachtjes uit. Zelf leefde ik al jaren toe naar HET 100 jarig jubileum van onze club, samen met een hele boel leden van oudsher. 

Het is best uniek als een club in Amsterdam het 100 jarig bestaan haalt en dit dus kan vieren. Dit komt puur door alle hardwerkende vrijwilligers van de afgelopen 100 jaar die er altijd alles aan hebben gedaan om De Meer te laten leven. Zelf ken ik er maar een paar persoonlijk en een heleboel anderen ken ik alleen van verhalen en wat foto’s. 

Jullie kennen allemaal de vaste gezichten van het heden die altijd wel te vinden zijn in onze kantine. Mede dankzij al deze mensen hebben we het afgelopen jaar mooie feestjes kunnen vieren. Bij deze wil ik deze personen enorm bedanken voor hun inzet en voorbereidingen. Ik praat dan over de feestcommissie maar met name over: (ik weet dat je er een hekel aan hebt maar toch) Hennie, Maurice, Hans en Paul, fantastisch gedaan!

Zonder deze mensen hadden we niet zo’n leuke receptie gehad op 9 februari 2018, was het dak van de kantine er niet af gegaan bij het grote 100 jaar feest op 10 februari 2018, de dag dat we 100 jaar bestonden, was de reünie voor leden en oud-leden niet zo druk bezocht en heel gezellig. En natuurlijk, het feest van afgelopen zaterdag 9 februari 2019 als knallende afsluiter van dit prachtige jubileum jaar.  

Wij hopen als bestuur dat jullie ook net zo genoten hebben als ons. Dat kan ook haast niet anders want ‘nergens zo’n sfeer als bij De Meer!’. 

Laten we allemaal zuinig zijn op onze club en met elkaar als vereniging 105 jaar halen! Maar we beginnen wel met 102.

Bedankt voor dit prachtige jubileum jaar!

 

Namens het bestuur,

Joep van Venrooij
Bestuurslid Kantinezaken s.v. De Meer