Bericht vanuit de kantine

1 maart 2021 - Door: Kantine

Beste leden, dit bericht schrijf ik terwijl ik in een lege kantine zit. Iets wat ondertussen tot een ‘normale’ situatie gegroeid is. Wel een situatie waar ik maar niet aan kan en wil wennen. Want onze kantine hoort niet week in, week uit leeg te zijn. Op 29 februari vorig jaar hadden we nog (nietsvermoedend) ons jaarlijkse club feest. Wat was dat gezellig, onwetend wat ons te wachten zou staan. De verbouwing was bijna afgerond en het mooie weer kwam eraan. De rest staat ons nog vers in het geheugen helaas. Nu een jaar later zijn we eigenlijk terug bij af. Die lege kantine die niet leeg hoort te zijn. Het moment dat duidelijk werd dat kantines weer open mochten afgelopen augustus was een prachtig moment. Een dag later was onze accommodatie corona proof gemaakt. Klaar om jullie allemaal te ontvangen, en te laten genieten van een biertje, een broodje meerbal (wat missen we die), of gewoon een frisje. Maar met name van het gezellig samen zijn met je teamgenoten, slap ouwehoeren over de wedstrijd, of over andere zaken. En het was vanaf avond 1 duidelijk dat onze slogan nog altijd klopt: ‘nergens zo’n sfeer als bij De Meer’. Helaas was het van korte duur en zijn we sinds half oktober weer dicht. 

Maar zo langzamerhand gaan we weer steeds meer licht aan het einde van de tunnel zien en zijn we voorzichtig aan weer plannen te maken voor als we weer open mogen. Onze voorzitter wist al eerder op de site te vermelden dat we plannen hebben om een zomer competitie op te starten. En dan uiteraard het liefste mét kantine! Mét bier, mét muziek, met elkaar! Of dit allemaal kan en mag zullen we vanzelf merken. Dat het nieuwe grote terras een schot in de roos was, was duidelijk te zien. We zijn ook van plan om vanaf het nieuwe seizoen ons assortiment in de keuken iets te veranderen. Mede omdat we van flink wat leden begrepen hebben dat dit gewaardeerd zou worden. Hier waren we op de zaterdagochtenden al mee begonnen, dit willen we nu dus het hele weekend gaan doen. 

Dan rest mij nog te zeggen dat ik samen met alle kantine vrijwilligers niet kan wachten om jullie allemaal te kunnen ontvangen in de kantine! We staan echt te trappelen! Hou nog even vol en hopelijk tot snel!

 

Joep van Venrooij – Kantine beheerder s.v. De Meer