NY Pizza

Beste s.v. De Meer Leden,

Graag wil ik ons aan u voorstellen. Wij zijn New York Pizza in de Linnaeusstraat 68 in Amsterdam-Oost. Deze vestiging bestaat al sinds 1999.
Mijn naam is Güler Sercan. Sinds 2007 werk ik als franchisenemer bij New York Pizza. In 2011 heb ik de New York Pizza vestiging in Amsterdam Oost overgenomen.
Onze operations manager van New York Pizza is Patrick Brans. Hij speelt sinds kleins af aan bij s.v. De Meer. Na een succesvolle carrière in het buitenland is hij sinds 5 jaar weer terug en voetbalt hij weer gezellig bij De Meer. Hij kwam met het voorstel om te sponsoren. Hij vertelde zulke leuke verhalen en was zo positief dat dit mijn nieuwsgierigheid wekte.

Van 2004 tot met 2007 ben ik wedstrijdsecretaris geweest bij DCG, en weet ik als geen ander hoe het er bij een voetbalvereniging aan toe gaat.
Na meerdere gesprekken (en meerdere fluitjes in de kantine) met Thomas Gesink was ik er totaal van overtuigd dat dit ook een vereniging is waar ik bij pas, omdat de sfeer mij uitstekend bevalt.
Ik verheug me op een leuke samenwerking en graag wil ik alle s.v. De Meer leden op vertoon van je leden pas een standaard korting gegeven van 20% op je gehele bestelling.

Kom langs of bel met de New York Pizza, Linnaeusstraat 68 en vermeld dat je bij de Meer speelt. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

G.Sercan