Caffe Milo

Caffe MILO - Gelegen in het bruisende middelpunt van Amsterdam-Oost. Dit monumentale hoekpand met een groot terras ligt aan het Oosterpark en is een ontmoetingsplek waar iedereen zich inmiddels thuis voelt. Kenmerkend voor Caffe MILO is dat je de hele dag door keuze hebt uit mediterrane gerechten zoals onze antipasti, vis/vlees gerechten, pizza’s, pasta’s en uiteraard de MILO burgers. Naast onze mediterrane keuken hebben wij ook heerlijke cocktails, wijnen en een uitgebreid bierassortiment, waaronder van Brouwerij 't IJ. elke woensdagavond is het cocktailnight en zijn alle cocktails 5 euro, en op de donderdagavond is er altijd live music. Caffe MILO heeft een huiselijke fijne sfeer, modern interieur, gezellig en vriendelijk personeel, dus is zeker een van de hotspots geworden in Amsterdam-Oost.

Caffe MILO draagt s.v. De Meer en haar leden een warm hart toe en is daarom sponsor geworden. Voor De Meer-leden geldt een speciale actie bij bezoek aan ons caffe. Namelijk 20% korting op uw bestelling. Kom gezellig langs voor deze speciale deal en vermeld dat je bij De Meer voetbalt!

Adres: Linnaeusstraat 71h, 1093 VC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-463 8027