Café De Stoof

In het rode warmkloppend hart van Amsterdam kunt u moegetreden uw benen vleien vanaf de kruk aan de bar of onder een tafel in De Stoof, een ontspannend rustpunt in het centrum van deze immer 'ondernemingslustige' buurt. Wat u daar komt doen bepaalt u zelf. Binnen ons monument zijn wij het die u terzijde staan bij uw keuzen. Een geruisloze vakkundige snelle bediening in de door u gebezigde moerstaal daarvoor garant.

Slechts een greep uit onomstotelijke feiten: een prettig kroeginterieur met bijpassende stemming, gepoetst glaswerk en een schone pot, vrij en onbelemmerd uitzicht over de plaatselijke gracht met decor-stukken waarlangs passanten komen en gaan en op een keur van in het ooglopende vitrines, die zo'n geheel eigen cachet geven aan dit meest geanimeerde openluchtmuseum van Nederland waarvan de toegang gratis is.

De Stoof heeft een grote affiniteit met s.v. De Meer en  heeft zich daarom als sponsor verbonden aan jullie mooie vereniging. Wij nodigen alle leden uit om langs te komen. Als speciale ledenactie kan De Stoof worden afgehuurd voor feesten en partijen. Neem contact met ons op en we treffen een geschikte regeling!

Aan ons zal het niet liggen. Met een vriendelijke groet aan uw gezelschap, jolige drinkebroers...

Adres Café De Stoof:
Oudezijds Achterburgwal 114