Hulp gevraagd 100-jarig bestaan De Meer

16-10-2017

Lieve leden van s.v. De Meer, misschien hadden jullie het al gehoord, maar in dit nieuwe voetbalseizoen wordt onze club 100 jaar! Dat betekent dat het hele jaar in het teken zal staan van dit mooie jubileum. Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het organiseren van verschillende festiviteiten. Maar ook voor de schermen kunnen we een hoop hulp gebruiken. We zijn dus op zoek naar voetballers, ouders of andere enthousiastelingen die het leuk vinden om te helpen tijdens dit jubileumjaar. Denk dan bijvoorbeeld aan:

- Organiseren van de verschillende activiteiten
- Assisteren tijdens de activiteiten
- Verslagen schrijven
- Foto’s maken
- Sponsoring
- En nog veel meer, ideeën zijn welkom

We hebben dus nog mensen nodig voor grotere en kleinere bezigheden. Lijkt het je leuk om hier, op wat voor manier dan ook, bij te helpen? Stuur dan een mailtje naar hannekelaan(at)hotmail.com met daarin een berichtje over hoe je ons eventueel wilt en kan helpen. Als je niet direct weet wat je wilt doen of nog vragen hebt kun je ook gewoon contact opnemen, alle hulp is welkom!

Alvast bedankt!

Namens de commissie voor het 100-jarige bestaan,