Doe mee met het Meerlenniumtoernooi

15-05-2018

Op zaterdag 9 juni vindt voor de 8e keer het jaarlijkse Meerlenniumtoernooi plaats bij s.v. De Meer. Hierbij willen wij elk seniorenteam van De Meer uitnodigen om aan dit jaarlijkse toernooi mee te doen. Tevens is dit een speciale editie in verband met het 100-jarig jubileum van de club.

Het Meerlenniumtoernooi is een 11 tegen 11 toernooi voor de heren en 7 tegen 7 voor de damesteams. Het belooft weer een waardige afsluiting te worden van een succesvol, sportief seizoen.
Dit jaar spelen de dames- en de herenteams wederom een gescheiden toernooi. Bij de dames mogen ook teams van buitenaf deelnemen. Voor de heren geldt, er mogen introducees worden meegenomen die in het seizoen 2018 - 2019 wellicht bij onze mooie vereniging willen voetballen. Bekijk hier het toernooi reglement.

Praktische info;

- Het toernooi begint om 11:00 uur (indeling volgt tzt)
- Van 10:00 tot 12:00 uur vindt er een bijzondere radio uitzending plaats van RTVNH Sport
- De finale van het toernooi wordt live verslagen door Leo Driessen
- De BBQ is dit jaar voor een speciale prijs van maar 10 euro
- Er is dit jaar een groots feest wat zal duren tot middernacht

Let op! Wil je meer weten over de stichting Meerlennium klik dan hier. Voor alle andere zaken over het toernooi kan je contact opnemen met Willem Meering via 06-11592882 of per mail stichting.meerlennium(at)gmail.com

We zien jullie graag allemaal op zaterdag 9 juni!

De stichting Meerlennium