De Meer zondag 1 kampioen 4e klasse F

14-05-2018

Afgelopen zondag is ons eerste elftal kampioen geworden van de 4e klasse F en promoveren zij automatisch volgend seizoen naar de 3e klasse.

Het team van scheidend trainer Donovan van Dam (hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij AFC zondag 2) wist de lastige uitwedstrijd tegen Atletico Club Amsterdam 1 uit Amsterdam-West met 2-3 te winnen. Directe concurrent Swift 1 bezweek onder de druk en ging thuis met 0-3 ten onder tegen het goed presterende IVV 1. Daardoor is werd het gat 7 punten met nog twee wedstrijden te spelen.
Een top prestatie van onze mannen, die in totaal dit seizoen 17 van de 20 wedstrijden winnend wisten af te sluiten. 

Doordat niet echt verwacht werd dat concurrent Swift thuis punten zou verspelen tegen IVV hadden veel De Meer supporters aankomende zondag met hoofdletters in hun agenda gezet. Gezien de vorm van IVV was het wellicht maar goed ook dat De Meer gisteren definitief het kampioenschap bezegelde op een nat en grijs sportpark de Eendracht.

Namens de gehele club willen wij hierbij alle spelers van de Zondagselectie, de staf en betrokkenen feliciteren met het kampioenschap in de 4e klasse F. We kijken er halsreikend naar uit om jullie weer in de 3e klasse te zien schitteren.

Terug naar het archief
activiteiten alsosees