Vacatures Jeugdafdeling

De Jeugdafdeling van s.v. De Meer is altijd nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun steentje bij willen dragen. Hierdoor kunnen we er voor zorg dragen dat onze jeugdige voetballers op een zo fijn mogelijke manier hun sport kunnen beoefenen.

Kijk hier voor de vacatures die nu beschikbaar zijn.

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Voor de jeugdafdeling van s.v. De Meer zijn wij op zoek naar iemand die alle wedstrijdzaken betreffende de jeugdwedstrijden wilt organiseren.

Dit houdt onder andere in het communiceren met tegenstanders en KNVB omtrent wedstrijdwijzigingen en het plannen van alle te spelen jeugdwedstrijden gedurende het lopende seizoen.

Interesse? Neem dan contact op met onze Jeugdvoorzitter, de heer Ingmar Vlieger, via jeugdvoorzitterdemeer(at)gmail.com

Taakomschrijving Teambegeleider

Bent u geïnteresseerd om teambegeleider te worden bij s.v. De Meer? Kijk dan hier wat de taakomschrijving is van een teambegeleider.