Trainingen starten weer op maandag 30 augustus

De trainingsdagen, tijden en velden zijn te vinden onder het kopje trainingsdagen en velden Jeugd. Wanneer u de link aanklikt kunt u het complete (voorlopige) schema openen en inzien.

Teamindelingen

Hieronder staat de voorlopige indeling van de MO15 voor het seizoen 2017 - 2018.

MO15

Trainer/coach: Thijs Wagenaar 06-22270281, thijswagenaar1997(at)gmail.com
Leider: Jolanda Agterberg 06-10549896, jagterberg@live.nl

Vacatures
De MO15 / MC zoekt enthousiaste ouders die willen helpen om het team optimaal te laten draaien en zoekt daarom naar mensen die zich in willen zetten als scheidsrechter en (thuis)wedstrijden willen fluiten wanneer er geen scheidsrechter is. Daarnaast worden er ook mensen gevraagd die willen vlaggen.

Verzameltijden

Waar moeten we verzamelen?

Verzamelen altijd bij de kantine van De Meer tenzij er door de leider/trainer andere afspraken worden gemaakt.

Wat zijn de verzameltijden?

Zowel bij thuiswedstrijden als bij uitwedstrijden: 45 min. voor aanvang aanwezig.