Aanmeldformulier en ledeninfo

Lidmaatschap Jeugd

Nieuwe Jeugdleden kunnen lid worden pas nadat zij twee kennismakingstrainingen hebben meegedaan. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ledenadministratie(at)svdemeer.nl

Lid worden van s.v.De Meer is eenvoudig. Download het aanmeldingsformulier via deze link: Aanmeldingsformulier Jeugd. En vul deze volledig in.

U kunt kiezen uit onderstaande drie mogelijkheden om het formulier in te leveren:

inleveren bij s.v. De Meer (postbak bestuurskamer)
opsturen naar :
Ledenadministratie s.v. De Meer Drieburgpad 9
1097 HK Amsterdam
gescand of en foto per e-mail sturen naar: ledenadministratie(at)svdemeer.nl (incl alle bijlagen in 1 e- mailbericht).

Contributies seizoen 2017 - 2018
Contributiebeleid seizoen 2017 - 2018
Aanmeldingsformulier lidmaatschap Jeugd

Opzeggen lidmaatschap moet jaarlijks gebeuren vóór 31 mei via een e-mail aan ledenadministratie(at)svdemeer.nl

Informatie

Hier kunt u de wedstrijden zien die staan gepland voor deze en volgende week. De indeling van de velden voor de wedstrijden vindt u onder de knop veldindeling wedstrijden. Dit is belangrijk in verband met eventuele afkeuringen. Eventuele afkeuringen vindt u ook onder de knop "afkeuringen" op de homepage.

Ook hebben de verschillende leeftijdscategorieën eigen pagina's gekregen.

De Jeugdafdeling van s.v. De Meer is altijd nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun steentje bij willen dragen. Hierdoor kunnen we er voor zorg dragen dat onze jeugdige voetballers op een zo fijn mogelijke manier hun sport kunnen beoefenen.

Kijk hier voor de vacatures die nu beschikbaar zijn.