Aanmeldformulier en ledeninfo

In samenwerking met een enthousiaste groep vrijwilligers heeft het bestuur van s.v. De Meer een geheel vernieuwd aanmeldformulier ontwikkeld voor de jeugd, daarnaast is er een brochure met ledeninfo samengesteld voor nieuwe en bestaande leden. U vind deze documenten door te klikken op de onderstaande links.
Aanmeldformulier Jeugd
Ledeninfo

Informatie

Hier kunt u de wedstrijden zien die staan gepland voor deze en volgende week. De indeling van de velden voor de wedstrijden vindt u onder de knop veldindeling wedstrijden. Dit is belangrijk in verband met eventuele afkeuringen. Eventuele afkeuringen vindt u ook onder de knop "afkeuringen" op de homepage.

Ook hebben de verschillende leeftijdscategorieën eigen pagina's gekregen.

De Jeugdafdeling van s.v. De Meer is altijd nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun steentje bij willen dragen. Hierdoor kunnen we er voor zorg dragen dat onze jeugdige voetballers op een zo fijn mogelijke manier hun sport kunnen beoefenen.

Kijk hier voor de vacatures die nu beschikbaar zijn.