1e editie Jubileum Nieuwsbrief

Graag houden wij u op de hoogte van al het nieuws en activiteiten rondom het 100 jarig bestaan van onze vereniging. Lees er alles over door te klikken op de link naar de Nieuwsbrief

Lees hier alles over het 100-jarig bestaan

  
Op 10 februari 1918 werd de Roomsch-Katholieke Watergraafsmeersche Voetbalvereniging opgericht. Dat betekent dat onze club, nu s.v. De Meer, dit voetbaljaar de 100-jarige leeftijd heeft bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden! Het hele jaar door zijn er verschillende festiviteiten gepland die in het teken staan van het 100-jarig bestaan. We zullen vast een tipje van de sluier oplichten zodat je het in je agenda kunt zetten.

Na op 9 februari de officiële instanties te hebben ontvangen, hebben we een fantastisch feest gehad met alle leden op zaterdag 10 februari in ons clubhuis.

Verschillende activiteiten zullen dit jaar in het teken staan van het 100-jarige bestaan. Ook aan het eind van het voetbalseizoen, als warmer weer is aangebroken, worden er een aantal activiteiten georganiseerd om dit feestelijke jaar af te sluiten. Denk daarbij aan een reünie, een middag voor de jeugd en natuurlijk het traditionele Meerlennium toernooi met een groot feest als afsluiter!

Agenda:

Zondag 3 juni: Jeugd dag speciaal voor onze jeugdleden
Zaterdag 9 juni: Meerlennium-toernooi met aansluitend BBQ en feest
Zondag 17 juni: Reunie met alle oud-leden van s.v. De Meer

Genoeg om naar uit te kijken, toch? Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Voor de organisatie van alle festiviteiten hebben we natuurlijk assistentie nodig (vele handjes enz…). Dus als je tijd en zin hebt om mee te helpen – op welk gebied dan ook – check dan dit bericht.

Wil je op de hoogte blijven van de festiviteiten volg dan s.v. De Meer op facebook (https://www.facebook.com/sportverenigingdemeer/) of houd de jubileumpagina op de website in de gaten.

Vriendelijke groet,

De commissie voor het 100-jarig bestaan

Hulp gevraagd 100-jarig bestaan De Meer

  
Lieve leden van s.v. De Meer, misschien hadden jullie het al gehoord, maar in dit nieuwe voetbalseizoen wordt onze club 100 jaar! Dat betekent dat het hele jaar in het teken zal staan van dit mooie jubileum. Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het organiseren van verschillende festiviteiten. Maar ook voor de schermen kunnen we een hoop hulp gebruiken. We zijn dus op zoek naar voetballers, ouders of andere enthousiastelingen die het leuk vinden om te helpen tijdens dit jubileumjaar. Denk dan bijvoorbeeld aan:

- Organiseren van de verschillende activiteiten
- Assisteren tijdens de activiteiten
- Verslagen schrijven
- Foto’s maken
- Sponsoring
- En nog veel meer, ideeën zijn welkom

We hebben dus nog mensen nodig voor grotere en kleinere bezigheden. Lijkt het je leuk om hier, op wat voor manier dan ook, bij te helpen? Stuur dan een mailtje naar hannekelaan(at)hotmail.com met daarin een berichtje over hoe je ons eventueel wilt en kan helpen. Als je niet direct weet wat je wilt doen of nog vragen hebt kun je ook gewoon contact opnemen, alle hulp is welkom!

Alvast bedankt!

Namens de commissie voor het 100-jarige bestaan,

Hanneke Laan

activiteiten alsosees