Lidmaatschap en Contributies

Lidmaatschap Senioren

Inschrijven als senioren-lid van s.v. De Meer is eenvoudig. Klik op deze link voor het Aanmeldingsformulier s.v. De Meer en deze vul je volledig in. Je vermeldt ook jouw KNVB-relatienummer, ondertekent het en stuurt het tezamen met een kopie ID en digitale pasfoto (formaat moet aan te passen zijn!) naar ledenadministratie.svdemeer1(at)gmail.com

Uitschrijven of opzeggen moet jaarlijks gebeuren vóór 31 mei en kan schriftelijk maar bij voorkeur naar ledenadministratie.svdemeer1(at)gmail.com onder vermelding van naam en geboortedatum. 

Overschrijven gaat vanaf 2016 digitaal in SportLink; de nieuwe club vraagt zowel aan KNVB als aan de te verlaten club of er bezwaren zijn (bijv. achterstand contributie, het nog in eigendom hebben van kleding, schorsingen, e.d.) voor de overschrijving (d.w.z. het in wedstrijden uitkomen voor de nieuwe club). Zie bijgaande link voor toelichting van KNVB.

Alle vragen over het lidmaatschap en contributie stel je uitsluitend aan ledenadministratie.svdemeer1(at)gmail.com

IBAN: NL09 INGB 0005 0175 71 t.n.v. s.v. De Meer Amsterdam

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lidmaatschap Jeugd
Nieuwe Jeugdleden kunnen lid worden pas nadat zij twee kennismakingstrainingen hebben meegemaakt. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ledenadministratie.svdemeer1(at)gmail.com

Lid worden van s.v.De Meer is eenvoudig. U vult het aanmeldingsformulier in en indien van toepassing overige formulieren en geeft dit af aan de hoofdtrainer waar u of uw kind onder valt.

In te leveren aanmeldingsformulieren levert u samen in met:

  1. een pasfoto (vanaf geboortejaar 2007)
  2. kopie legitimatiebewijs (paspoort) - 16 jaar en ouder
  3. spelerspas oude vereniging (vanaf D-junioren)

Opzeggen lidmaatschap moet jaarlijks gebeuren vóór 31 mei. Klik op deze link voor meer informatie.

 

IBAN Gironummer: NL09 INGB 0005 0175 71 t.n.v. s.v. De Meer Amsterdam

activiteiten alsosees