Zondag 1 wint oefenduel van Jos Watergraafsmeer

6 december 2021 - Door: Voetbalcommissie

Nu er geen competitiewedstrijden meer gespeeld worden, was het tijd voor een mooie sportpark Drieburg-derby als oefenduel. Derde Divisionist JOS Watergraafsmeer ontving buurman De Meer, koploper in de tweede klasse. De Meer won verrassend met 2-4.

Na ongeveer een kwartier spelen was JOS Watergraafsmeer via Nigel Hardenberg nog wel op voorsprong gekomen. Niet heel lang daarna kwam De Meer dankzij een eigen doelpunt van de thuisploeg echter op gelijke hoogte. Daarna ging het los en wist De Meer voor rust zelfs op een 1-4 voorsprong te komen, dankzij goals van Boris Santen en twee keer Ayyoub Bouinin.

In de tweede helft werd er nog één keer gescoord, dit keer was het JOS Watergraafsmeer dat via Revelinio Slijters nog het net wist te vinden. Daarmee stond de eindstand op het bord.

De Zondag 1 is nog niet toe aan de winterstop, komend weekend speelt De Meer een nieuw oefenduel en ontvangt het Sporting Martinus op sportpark Drieburg.