Presentaties ouderavonden jeugd

18 juli 2022 - Door: Jeugdcommissie

Beste ouders en verzorgers van de jeugdleden van De Meer, het seizoen is op zijn einde gekomen en we hebben twee informatieavonden gehad met de aanwezige betrokken ouders over volgend seizoen, dank daarvoor! Voor de ouders die er niet waren, hebben we de gegeven presentaties op de website gezet. 

Presentatie O12 en jonger

Presentatie O13 en ouder

We hebben op de informatieavonden een mededeling gedaan over de Technisch Jeugd Coördinator (TJC). Carlos de TJC van afgelopen twee jaar heeft onlangs besloten te stoppen als jeugdcoördinator. We hebben eerder dit jaar ook in goed overleg met Carlos en betrokkenen afscheid genomen van Ferry. 

De Jeugdcommissie heeft in de persoon van Jerry van Zutphen gelukkig snel een zeer bekwame vervanger gevonden voor de functie van TJC. Jerry heeft ruime ervaring op voetbaltechnisch gebied en was de afgelopen jaren als trainer verantwoordelijk voor meerdere jeugdteams in Spanje waar hij de afgelopen jaren heeft gewoond met zijn gezin. Jerry gaat de komende periode verder toewerken naar continuïteit en kwaliteit. 

Mocht je willen meedenken met het beleid en de koers van de jeugdafdeling van De Meer, meldt je aan bij de Jeugdcommissie.

‘Nergens zo’n sfeer als bij De Meer’


Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie